Yaşam keyfi için küçük fakat renkli detaylara, bir fincan kahve eşliğinde bir göz atın...
1 Nisan 2012 Pazar
DELICATESSEN'DEN PAZAR KEYFİ: SCRAMBLED EGGS-ÇIRPILMIŞ YUMURTA
* Üç yumurta, krema, tuz ve karabiberi beraberce çırpıyoruz.
* Tereyağını tavanın heryerine iyice dağılacak ve eriyecek şekilde eritiyoruz ve yumurta karışımını tavaya doküp pişiriyoruz.
* Yumurta hiçbir zaman çok fazla pişirilmemeli. Hafif sulu kalmalı. Çünkü ateşten aldığınızda kendi ısısı ile pişmeye devam edecek.
* Tadı tuzu ve suyu kalmamış bir yumurta yemek istemiyorsanız, bir an olsun tavanızın başından ayrılmayın.
* Yanında haffiçe ısıtılmış bir kruvasan veya kızarmış köy ekmeğiyle servis edebilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder