Bir kaba bol miktarda pul biber koyulur.İçine sirke dökülür.Bol sarımsak keskin bir bıçakla çok küçük doğranır.Diğer tarafta ısıya dayanıklı küçük boy bir kapta ayçiçeği yağı ısıtılır ve yağ çok bekletilip yakılmamaya dikkat ederek bu karışıma dökülüp karıştırılır.Yemek yanına muhteşem bir garnitür olmaktadır.
Yaşam keyfi için küçük fakat renkli detaylara, bir fincan kahve eşliğinde bir göz atın...
23 Ocak 2013 Çarşamba
ÇİFTLİK MEZESİ
Bir kaba bol miktarda pul biber koyulur.İçine sirke dökülür.Bol sarımsak keskin bir bıçakla çok küçük doğranır.Diğer tarafta ısıya dayanıklı küçük boy bir kapta ayçiçeği yağı ısıtılır ve yağ çok bekletilip yakılmamaya dikkat ederek bu karışıma dökülüp karıştırılır.Yemek yanına muhteşem bir garnitür olmaktadır.
Etiketler:
acı,
country,
çin usulü tavuk,
damak hoşlukları,
damak zevki,
kahve,
keyif,
pasta,
sos,
tatlı,
yemek
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Ne güzell, ellerinize sağlık...
YanıtlaSilmerhaba sizi ve sizin gibi pek çok kişinin tarifi bu sayfada kendi ismiyle yer alıyor bilmek isterseniz http://www.facebook.com/photo.php?fbid=424995240915260&set=a.424995220915262.99105.355482711199847&type=1&theater
YanıtlaSil