Yaşam keyfi için küçük fakat renkli detaylara, bir fincan kahve eşliğinde bir göz atın...
30 Mayıs 2010 Pazar
KUPTA KREMALI KESTANE
600 gram kestane şekeri (kırık kestane satın almak uygun olur),1.5 çay bardağı süt,1 su bardağı frambuaz marmelatı,2 çorba kaşığı kakao pürüzsüz olana kadar karıştırılır. Bu karışım kup kaselerine bölünür.
Diğer tarafta 100 gram bitter çikolata yarım su bardağı süt ile kısık ateşte eritilir.
Ayrı bir kapta yarım bardak soğuk süt ile 1 poşet krem şanti çırpılır. Eriyen çikolata bu karışıma katılır.Kuplara bu kez de bu paylaştırılır.
Hindistan cevizi veya Antep fıstık ile süslenmelidir.
Etiketler:
armut tatlısı,
aydınlık,
hafif yemek,
kahve,
kestane,
keyif,
kokteyl yumurta,
krema,
kup,
marmelat,
pasta,
sohbet,
süt
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder