Yaşam keyfi için küçük fakat renkli detaylara, bir fincan kahve eşliğinde bir göz atın...
16 Ocak 2010 Cumartesi
ISPANAK YATAĞINDA PEYNİRLE GRANİTE EDİLMİŞ BEYAZ ŞARAP SOSLU SOMON
Somon fileto,tuz ve limon ile birlikte tatlandırılır.Una bulanır ve zeytinyağında 2-3 dakika kızartılır.Tavanın içine bu esnada küçük çay bardağı ile beyaz şarap ilave edilir.
Ayrı bir yerde soğan sarımsak kavrulur ve içine ıspanak ilave edilir.
Tabağa önce ıspanak sonra somon sonra da kaşar peynir rendesi konup fırına verilir ve peynir eriyince servis yapılır.
Etiketler:
armut tatlısı,
çilekli pasta,
hafif yemek,
ıspanak,
kahve,
keyif,
peynir,
somon,
şarap,
yatak
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder