1 Nisan 2012 Pazar

DELICATESSEN'DEN PAZAR KEYFİ: SCRAMBLED EGGS-ÇIRPILMIŞ YUMURTA



* Üç yumurta, krema, tuz ve karabiberi beraberce çırpıyoruz.
* Tereyağını tavanın heryerine iyice dağılacak ve eriyecek şekilde eritiyoruz ve yumurta karışımını tavaya doküp pişiriyoruz.
* Yumurta hiçbir zaman çok fazla pişirilmemeli. Hafif sulu kalmalı. Çünkü ateşten aldığınızda kendi ısısı ile pişmeye devam edecek.

* Tadı tuzu ve suyu kalmamış bir yumurta yemek istemiyorsanız, bir an olsun tavanızın başından ayrılmayın.
* Yanında haffiçe ısıtılmış bir kruvasan veya kızarmış köy ekmeğiyle servis edebilirsiniz.
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder