23 Ocak 2013 Çarşamba

ÇİFTLİK MEZESİ




Bir kaba bol miktarda pul biber koyulur.İçine sirke dökülür.Bol sarımsak keskin bir bıçakla çok küçük doğranır.Diğer tarafta ısıya dayanıklı küçük boy bir kapta ayçiçeği yağı ısıtılır ve yağ çok bekletilip yakılmamaya dikkat ederek bu karışıma dökülüp karıştırılır.Yemek yanına muhteşem bir garnitür olmaktadır.

2 yorum:

  1. Ne güzell, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. merhaba sizi ve sizin gibi pek çok kişinin tarifi bu sayfada kendi ismiyle yer alıyor bilmek isterseniz http://www.facebook.com/photo.php?fbid=424995240915260&set=a.424995220915262.99105.355482711199847&type=1&theater

    YanıtlaSil