23 Kasım 2010 Salı

MIETTE PATISSERIE-SAN FRANCISCO-BU TARZ TAM BANA GÖRE...

1991 de San Francisco'da açılmış Miette...Önce çiftlikten elde edilen naturel ürünler ile başlayan serüven, 2001 de pastaneye dönüşmüş...Miette fransızca bir sözcük yani "küçük kırıntı" anlamında...

Ününün bu kadar yayılmasının sırrı muhakkak ki tarzında, lezzetinde ve buluşlarında...

Vintage tarzı döşenmiş minik patisserie, bahar aylarında bahar dalları ile çevrelenecek kadar doğal, kışları tarçınlı şekerleri ile iç ısıtacak kadar çekici, başarılı bir mekan...
Ürünlerinde, aşırı tatlı gelmeyen muhteşem bir standartları var.

Vintage esintili havası, Paris şeker dükkanlarını anımsatıyor. Dünyanın her yerinden en taze malzemeleri alıyorlar, tamamen organik çalışıyorlar.

Kekler, pastalar, şekerler, kek standları, eski moda ambalaj görünümü çalışılmış inanılmaz lezzette çikolataları ile Miette aynı zamanda Conde Nast'in dünyanın top-ten 10 patisseri listesinde...

Havuçlu pasta

Muhteşem vintage çikolatalar...
Babalar gününe özel balığa meraklı baba çikolatası, sardalya ambalaj şeklinde...


organik reçeller, marmelatlar





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder