Yaşam keyfi için küçük fakat renkli detaylara, bir fincan kahve eşliğinde bir göz atın...
27 Kasım 2010 Cumartesi
ANNE KURABİYESİ...
Ceviz büyüklüğünde kurabiye şekline getirilen hamurların üzerine yumurta sarısı sürüp toz şeker serpiniz.
Önceden çok ısıtılmamış 200 derece fırında pişiriniz...
Malzemelerin buzdolabından çıkarılıp kullanılmamasına, oda sıcaklığında olmasına dikkat ediniz...
TERCİH SİZE AİT....
26 Kasım 2010 Cuma
İSKANDİNAV ESİNTİLER...
GÜNLERDEN HAFTA SONU, RENKLERDEN SOMON
25 Kasım 2010 Perşembe
ÇİKOLATA AMBALAJLARI...
24 Kasım 2010 Çarşamba
23 Kasım 2010 Salı
MIETTE PATISSERIE-SAN FRANCISCO-BU TARZ TAM BANA GÖRE...
Ününün bu kadar yayılmasının sırrı muhakkak ki tarzında, lezzetinde ve buluşlarında...
Vintage tarzı döşenmiş minik patisserie, bahar aylarında bahar dalları ile çevrelenecek kadar doğal, kışları tarçınlı şekerleri ile iç ısıtacak kadar çekici, başarılı bir mekan...
Ürünlerinde, aşırı tatlı gelmeyen muhteşem bir standartları var.
Vintage esintili havası, Paris şeker dükkanlarını anımsatıyor. Dünyanın her yerinden en taze malzemeleri alıyorlar, tamamen organik çalışıyorlar.
Kekler, pastalar, şekerler, kek standları, eski moda ambalaj görünümü çalışılmış inanılmaz lezzette çikolataları ile Miette aynı zamanda Conde Nast'in dünyanın top-ten 10 patisseri listesinde...